Rüyada karanlıktan geçmek

Rüyada karanlıktan geçmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, batıl amele, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıktan geçmek gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmayın.

Rüyada karanlık yollardan geçmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık yoldan geçmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada karanlıktan geçmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yerden geçmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, şansın kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlığa çekilmek saygınlığına leke sürüleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments