Rüyada karanlık tünelden geçmek

Rüyada karanlık tünelden geçmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, işlerin de yolunda gideceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada karanlık tünelden geçmek gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık tünelde yürümek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık tünele girmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık tünel görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek parasının ve malının çoğalacağına, maddi yükünün artacağına inanılır.

Rüyada tünellerden geçmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına işaret etmektedir.

Rüyada trenle tünelden geçmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulur.

Rüyada tünelin içinden geçmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kısmetlerin çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments