Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalettir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren sektörlerdeki kişilere danışabilir veya bilişim piyasasındaki işlere göz atabilirsiniz.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek kalbinin küt küt edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yaşamın kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet eder.

Rüyada aydın ismini görmek sıkıntıların sona ereceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Derya Kayapınar

Rüyada çocuklarımı evde bırakıp alışverişe çıkacaktım kapıyı acmamla zifiri karanlık ve iki tanımadığım erkek beni bu karanliga çekti bagiramadim bile çok korktum