Rüyada karanlık yollardan geçmek

Rüyada karanlık yollardan geçmek maddi kolaylığa ulaşacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, keyfin bozulacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karanlık yollardan geçmek gördüyseniz:

  • Ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar sizi aydınlatabilir.

Rüyada karanlık yollardan geçmek şans ve kısmet elde edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık yerden geçmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, muradın yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada karanlık yoldan geçmek manevi yönlerinin güçleneceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada karanlıktan geçmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada karanlık tünelden geçmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments