Rüyada karanlık yerden kaçmak

Rüyada karanlık yerden kaçmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, depresyona gireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, ününün çoğalacağına, yapılan planların alt üst olacağına, rahat bir nefes alacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık yerden kaçmak gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Rüyada karanlık yerden kaçmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıktan kaçmak iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına yorulur.

Rüyada karanlık yerde kalmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet eder.

Rüyada karanlık bir yerde olmak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada karanlık yerde oturmak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments