Rüyada karanlıkta birinden kaçmak

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, amacına ulaşacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Rüyada karanlıktan kaçmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalettir.

Rüyada karanlık yerden kaçmak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine işaret eder.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek kasasının daha çok para dolacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta olmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments