Rüyada karanlık yerde oturmak

Rüyada karanlık yerde oturmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yerde oturmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Rüyada karanlık yerde oturmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık evde oturmak allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada karanlık odada oturmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta oturmak mal mülk kazanacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işarettir.

Rüyada karanlık yerden geçmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine işaret eder.

Rüyada karanlık bir yerde ağlamak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, dertlerinden arınacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık yerde yürümek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde olmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments