Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, asil kimselerden çıkacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada karanlık yerden kaçmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet eder.

Rüyada karanlıktan kaçmak zorlukların geride kalacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına yorulur.

Rüyada karanlık ve köpek görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta köpek görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük köpekten kaçmak çok büyük çaba sarf edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments