Rüyada karanlık bir yerde olmak

Rüyada karanlık bir yerde olmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, gelirinden yana memnun olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Rüyada karanlık yerde kalmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yerde olmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir yerde olmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yerde oturmak zorlu bir dönem geçirileceğine, yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada karanlık bir yerden çıkmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yerden geçmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments