Rüyada karanlıktan kaçmak

Rüyada karanlıktan kaçmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıktan kaçmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin diğer yollarına konsantre olarak daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıktan kaçmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine alamet eder.

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada karanlık yerden kaçmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak onlara çok bağlı olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına alamet eder.

Rüyada havanın karanlık olduğunu görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta yalnız kalmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık yerden geçmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments