Rüyada karanlık ve korkmak

Rüyada karanlık ve korkmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine yorulur.

Rüyada karanlık ve korkmak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizi destekleyen kişiler var.

Rüyada karanlıktan korkmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada karanlıkta korkmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Rüyada karanlık ve korkmak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden geçerken korkmak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, gelirinin garanti olacağına işarettir.

Rüyada ateşten korkmak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işaret eder.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden inmekten korkmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada birinden kaçmak korkmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Siyah

Selam. Rüyamda ailecek evimizdeydik ve geceydi dışarısı karanlıktı. Ben yalnız başıma odada duramıyordum korkuyordum dışarıdan sesler geliyordu hava da yağmurluydu sanki birşeyler olacak gibiydi ve ben dışardakı karanlıktan çok korkuyordum, uyursam geçer sanıyordum (sonunu hatırlamıyorum)

Siyah

Teşekkür ederim