Rüyada köprüden geçerken korkmak

Rüyada köprüden geçerken korkmak deneyim kazanacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada köprüden geçerken korkmak gördüyseniz:

  • Yeterli bilgi veya desteği yoksa size anlatılanlara inanmamanızda fayda var.

Rüyada köprüden geçerken korkmak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden geçerken düşmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına inanılır.

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kurulu düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak bunun için sabırsızlanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprüden korkmak insanların hayır dualarını alacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük köprü görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments