Rüyada karanlıkta korkmak

Rüyada karanlıkta korkmak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta korkmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada karanlıktan korkmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada karanlık ve korkmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, maddi olarak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta korkmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada evlenmekten korkmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılandan korkmak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada babasından korkmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığından korkmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments