Rüyada karanlıktan korkmak

Rüyada karanlıktan korkmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, uygulayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıktan korkmak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada karanlıktan korkmak halinin iyi olduğuna, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulur.

Rüyada karanlık ve korkmak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta korkmak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Rüyada kendinden korkmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yükseklik korkmak kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada kızdan korkmak sıkıntılara neden olacağına, işlerin sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytandan korkmak sağlığının bozulacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalettir.

Rüyada korkmak üzülmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments