Rüyada ateşten korkmak

Rüyada ateşten korkmak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, bunalıma düşeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına tabir olunur.

Rüyada ateşten korkmak gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ateşten korkmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına inanılır.

Rüyada yılandan korkmak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağa binmekten korkmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerde korkmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansöre binmekten korkmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden korkmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ekonomik olarak kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir adamdan korkmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada atlardan korkmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments