Rüyada merdivenden inmekten korkmak

Rüyada merdivenden inmekten korkmak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden inmekten korkmak gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Rüyada merdivenden inmekten korkmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak bir sebeple başka yollar aranacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada merdivenden korkmak sıkıntıdan kurtulacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla merdivenden inmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada hızlı hızlı merdiven inmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada tahta merdivenden inmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments