Rüyada kara kedi sevdiğini görmek

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi sevdiğini gördüyseniz:

  • Hukuki, sağlıkla ilgili veya maddi konularda sezgileriniz size yol gösterebilir.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi sevmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, alışveriş yapacağına tabir olunur.

Rüyada kara kediyi sevmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kara kedi kovalamak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına işarettir.

Rüyada kara kedi taşlamak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada kara kedi yavruları görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işarettir.

Rüyada kara kedi yakmak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada kara kediden korkmak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments