Rüyada kara kedi kovalamak

Rüyada kara kedi kovalamak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, zorlukları aşacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kara kedi kovalamak gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Rüyada kara kediyi kovalamak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kara kedi kovalamak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evden kedi kovaladığını görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kovalamak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada kedi kovalamak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada evde kedi kovalamak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments