Rüyada kara kedi sevmek

Rüyada kara kedi sevmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, amacına ulaşacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi sevmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Rüyada kara kedi sevmek malvarlığının artacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kara kediyi sevmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, saygınlığına leke sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedinin öldüğünü görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kara kedi yavruları görmek sıhhat ve huzur bulacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işarettir.

Rüyada kara kedi yakmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada çok kara kedi görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kara kediler görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments