Rüyada kara kedi yakmak

Rüyada kara kedi yakmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalettir.

Rüyada kara kedi yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Rüyada kara kedi yakmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, lüksünün artacağına alamet eder.

Rüyada sobada kedi yakmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kediyi yakmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret eder.

Rüyada kedi yakmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada kediyi yakmak kazancının günden güne çok artacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi beslemek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara yavru kedi görmek birikiminin artacağına, nitelik ve farklılık geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük kara kedi görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments