Rüyada kara kedi taşlamak

Rüyada kara kedi taşlamak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi taşlamak gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Rüyada kara kedi taşlamak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi taşlamak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, rahat yüzü göreceğine işarettir.

Rüyada kedi taşlamak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada fare taşlamak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birilerini taşladığını görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı taşlamak zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada araba taşlamak yeni bir ortama gireceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada cin taşlamak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments