Rüyada melek gölgesi görmek

Rüyada melek gölgesi görmek hayatının tamamen altüst olacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, mutluluktan havalara uçacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada melek gölgesi gördüyseniz:

  • Özenli bir şekilde hedefinize doğru ilerleyebilir veya pozisyonunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada melek gölgesi görmek elinin bolluk göreceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin gölgesini görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölgede yürümek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada cin gölgesi görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına alamet eder.

Rüyada azrailin gölgesini görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulur.

Rüyada başkasının gölgesini görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kara gölge görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments