Rüyada koluna dokunmak

Rüyada koluna dokunmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, az çalışarak çok gezeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Rüyada koluna dokunmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Rüyada birinin koluna dokunmak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına tabir olunur.

Rüyada koluna dokunmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağaya dokunmak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiye dokunmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada başbakana dokunmak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birine dokunmak oğlu evli ise boşanacağına, yardımcı olmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak keyifli olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments