Rüyada kaplan gözü mek

Rüyada kaplan gözü mek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, işlerinde verimin artacağına işaret eder.

Rüyada kaplan gözü mek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada kaplan gözü mek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan gözü taşı görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kaplan görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, kendisini ona adayacağına işarettir.

Rüyada denizde kaplan görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada uysal kaplan görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye alamet eder.

Rüyada aslan veya kaplan görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada kaplanın konuştuğunu görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan olmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments