Rüyada kara kaplan görmek

Rüyada kara kaplan görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalettir.

Rüyada kara kaplan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Rüyada kara kaplan görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulur.

Rüyada yavru kaplan beslemek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanda kaplan görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalettir.

Rüyada kaplan avlamak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplanın konuştuğunu görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada kaplan derisi görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalet eder.

Rüyada kaplan tarafından kovalandığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments