Rüyada kaplan gözü taşı görmek

Rüyada kaplan gözü taşı görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplan gözü taşı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada kaplan gözü taşı görmek küslükleri gidereceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan gözü mek iş kaybı yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kaplan ve kedi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada kaplan eti yemek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine inanılır.

Rüyada kaplanın kovaladığını görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada denizde kaplan görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine yorulur.

Rüyada kaplan doyurmak başarısının ve mutluluğunun artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplandan korkmak bazı iş birlikleri yapacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments