Rüyada kaplanın konuştuğunu görmek

Rüyada kaplanın konuştuğunu görmek işinin başından ayrılmayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, iş hayatında rahat edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kaplanın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada konuşan kaplan görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada kaplanın konuştuğunu görmek kişinin yüzünün güleceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kaplanın öldüğünü görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kaplanın kovaladığını görmek gelişiminin hız kazanacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplana dönüşmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına işaret eder.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına tabir olunur.

Rüyada kaplan eti yemek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada turuncu kaplan görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments