Rüyada kanatsız güvercin görmek

Rüyada kanatsız güvercin görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sevinçli haberlere, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatsız güvercin gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Rüyada güvercin kanadı görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek yeni alanlara yöneleceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ondan kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kanatsız güvercin görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtının kanadığını görmek kişinin rahat edeceğine, işsiz ise işe gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments