Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, büyüleyeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, özel hayatının renkleneceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek çok büyük özgüven kazanacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin kanadı görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatsız güvercin görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek hayatının da zorlaşacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments