Rüyada tek kanatlı güvercin görmek

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sorunların çözüm bulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek kanatlı güvercin gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler ya da işler sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına tabir olunur.

Rüyada kanatsız güvercin görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine inanılır.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin kanadı görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada her yerinin kanadığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ağzın kanadığını görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments