Rüyada kanarya kuşu tutmak

Rüyada kanarya kuşu tutmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Rüyada kanarya kuşu tutmak gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Rüyada kanarya kuşu tutmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanarya kuşu görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kanarya tutmak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz kanarya görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kanarya görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öten kanarya görmek zor zamanlar geçireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada kanaryayı kafese koymak yüküne ortak olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments