Rüyada kanaryayı kafese koymak

Rüyada kanaryayı kafese koymak başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, çocuklar gibi şen olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada kanaryayı kafese koymak gördüyseniz:

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Rüyada kanaryayı kafese koymak mülk sahibi olacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada kafeste kanarya görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Rüyada kanarya görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kanarya görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli kanarya görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanarya tutmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Rüyada kanarya satın almak yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına inanılır.

Rüyada uçan kanarya görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments