Rüyada öten kanarya görmek

Rüyada öten kanarya görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına alamet eder.

Rüyada öten kanarya gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada öten kanarya görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada öten muhabbet kuşu görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada öten baykuş görmek işlerin açılacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada öten horoz görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada öten keklik görmek onu dinleyeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı rivayet eder.

Rüyada öten kuşlar görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada uçan kanarya görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına inanılır.

Rüyada ölü kanarya görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments