Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kazancının katbekat artacağına, hastalıkların kalmayacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kanarya kuşu tutmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kanarya kuşu görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanarya yakaladığını görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kanarya görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kanarya görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada öten kanarya görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kanarya görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments