Rüyada kanarya tutmak

Rüyada kanarya tutmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Rüyada kanarya tutmak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendi hızında ilerlesin.

Rüyada kanarya kuşu tutmak büyük başarılar kazanacağına, şeytana uyacağına yorulur.

Rüyada kanarya tutmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kanarya görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işarettir.

Rüyada kanarya yumurtası görmek yeni bir işe gireceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kanarya görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı kanarya yakalamak sorunların ve engellerin biteceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kanarya beslemek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kanarya görmek kendisine kızacağına, hep dua edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments