Rüyada beyaz kanarya görmek

Rüyada beyaz kanarya görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, geleceğinin parlak olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, malvarlığının artacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kanarya gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, maddi maceralardan veya istikrarsız kişilerden sakınmalısınız.

Rüyada beyaz kanarya görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kanarya öldürmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada yavru kanarya görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanarya sevmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada öten kanarya görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kanarya sesi duymak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı kanarya yakalamak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kanarya tutmak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments