Rüyada kelebek kanadı görmek

Rüyada kelebek kanadı görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, makamını garantileyeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, tabiri caizse can bulacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek kanadı gördüyseniz:

  • İtibarınız artabilir.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek hayırlı bir hayat süreceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek kanadı görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada kelebek uçurmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, eskileri yâd edeceğine inanılır.

Rüyada iri kelebek görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işarettir.

Rüyada kelebeğin ısırdığını görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek yemek zorluğa ve darlığa düşeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments