Rüyada arkadaşını alkollü görmek

Rüyada arkadaşını alkollü görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, borçlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını alkollü gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alkol şişesi görmek allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada alkol almak yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alkol içtiğini görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada alkollü adam görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, özel hayatında mutlu olacağına delalettir.

Rüyada alkol içildiğini görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada birini alkollü görmek hüsrana uğratacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini alkollü görmek geleceğin güzel olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments