Rüyada birini alkollü görmek

Rüyada birini alkollü görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, mülk sahibi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada birini alkollü gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada alkol içildiğini görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada alkol satmak büyük sıkıntılar yaşayacağına, birçok işin birlikte yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü alkollü görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada alkol almak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada alkol içtiğini görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alkol içmemek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok yoğun çalışacağına delalettir.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments