Rüyada kendini alkollü görmek

Rüyada kendini alkollü görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, her zaman çok mutlu olacağına, bazı kayıplar olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini alkollü gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Rüyada kendini alkollü görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı alkollü görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde alkol içmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine inanılır.

Rüyada alkol görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada alkol satmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada alkol içen birini görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada alkollü içki içmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada alkol aldığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments