Rüyada lens takmak

Rüyada lens takmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, kazançlı işler yapacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işarettir.

Rüyada lens takmak gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Rüyada göze lens takmak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne lens takmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada gözlere lens takmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına inanılır.

Rüyada mavi lens takmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada renkli lens takmak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil lens takmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalettir.

Rüyada kahverengi lens takmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze yeşil lens takmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments