Rüyada gözlere lens takmak

Rüyada gözlere lens takmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, büyük bir projeye girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada gözlere lens takmak gördüyseniz:

  • Başkalarıyla büyük heyecanlar yaşayabilirsiniz ya da toplu bir üzüntü olayına karışabilirsiniz.

Rüyada gözlere lens takmak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi lens takmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada gözüne lens takmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada gözlerine lens takmak allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada göze yeşil lens takmak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine inanılır.

Rüyada kahverengi lens takmak rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada yeşil lens takmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli lens takmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments