Rüyada gözüne mavi lens takmak

Rüyada gözüne mavi lens takmak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne mavi lens takmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz seçtiğiniz alanlarda ilerlemenize faydalı olabilir.

Rüyada gözüne mavi lens takmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlere lens takmak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, kesesinin dolacağına işaret eder.

Rüyada gözlerine lens takmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne lens takmak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi lens takmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze mavi lens takmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi lens takmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada göze yeşil lens takmak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments