Rüyada papağan kafesi görmek

Rüyada papağan kafesi görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada papağan kafesi gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Rüyada kafeste papağan görmek gam ve keder çekmeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada papağan kafesi görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, başarıların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağanı kafese koymak sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kafes içinde papağan görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına delalettir.

Rüyada uçan papağan görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada başında papağan görmek özel hayatında sessizleşeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments