Rüyada balta görmek

Rüyada balta görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, sevdiği birini kırmaya, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada balta gördüyseniz:

  • Aynı şekilde diğerlerine yardım önermeniz karşı tarafın gözünde değerinizi arttırabilir.

Rüyada baltayla yılan öldürmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada balta sapı görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına yorulur.

Rüyada demir balta görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada balta bulmak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada baltayla birini yaralamak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, güç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baltayla kol kesmek yalnız kalınacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın balta görmek ekmeksiz kalacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini baltayla kesmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kazancının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments