Rüyada kafasına sıkmak

Rüyada kafasına sıkmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına tabir olunur.

Rüyada kafasına sıkmak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada birinin kafasına sıkmak işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasına silah sıkmak huzurunun eski haline döneceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak hasret çekenlerin kavuşacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak zor bir işe girileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Rüyada silahla kafasına sıkmak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına inanılır.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasına sıkmak bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments