Rüyada kendi kafana silah sıkmak

Rüyada kendi kafana silah sıkmak parasının azalacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hayırlı işe, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Rüyada silahla kafasına sıkmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kafasına silah sıkmak yeni bir işe girileceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kafaya sıkmak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kafasına sıkmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments