Rüyada silahla kafasına sıkmak

Rüyada silahla kafasına sıkmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına tabir olunur.

Rüyada silahla kafasına sıkmak gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Rüyada kafasına silah sıkmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak yaşama isteğinin artacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada silahla kafasına sıkmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada kendi kafasına sıkmak malının ve parasının çoğalacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulur.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasına sıkmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına sıkmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, şansın önünün kesileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments