Rüyada kafasına silah sıkmak

Rüyada kafasına silah sıkmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada kafasına silah sıkmak gördüyseniz:

  • Finansal başlıklı konularda ufak tefek stresli durumlarla uğraşabilirsiniz.

Rüyada silahla kafasına sıkmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasına silah sıkmak anne babayla ters düşüleceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına delalet eder.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya tabir olunur.

Rüyada kafasına sıkmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, onu dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına sıkmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments