Rüyada kafada kedi görmek

Rüyada kafada kedi görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, konforunun yerinde olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, makam ve rütbe edineceğine, gelir elde edeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafada kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Rüyada kedi kafası kesmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kafasının koptuğunu görmek işlerinin de rast gideceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet eder.

Rüyada iki kafalı kedi görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada kafası olmayan kedi görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kafasını koparmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kedi kafası görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kedinin kafasını koparmak yeni mekânlara gireceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kedi kafası yemek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments